måndag 6 juni 2016

Tack, tack och åter igen tack!


nyhetsbildTack alla SM-funktionärer, idag och framöver är ni Ronneby Orienteringsklubbs hjältar. Det är imponerande, ca 100 funktionärer har varit i gång varje dag. Flera har varit igång dagligen med arrangemanget sedan den 12 oktober 2015 då Svenska Orienteringsförbundet tog beslutet och tilldelades oss arrangörskapet. Era insatser har gjort att alla tre tävlingsdagarna förflöt perfekt med massor av beröm från deltagare, ledare och representanter från Svenska Orienteringsförbundet.

”Det här arrangemanget kan användas som mall för framtida arrangemang”, var en av kommentarerna.

Tack också till alla sponsorer som ställt upp och framför allt till Ronneby kommun utan vars stöd det hade varit omöjligt att genomföra tävlingarna.

Tack till Ronneby Bollklubb och FC Iliria för att ni anpassade er verksamhet så att vi kunde använda Brunnsvallen som tävlingsarena för den individuella tävlingen.

Tack också till alla bostadsföretag, bostadsrättsföreningar med sina hyresgäster och övriga boende i tävlingsområdena hoppas att ni har uppskattat att ha orienterare springande kors och tvärs in på husknutarna.

Inga kommentarer: