söndag 26 juni 2016

Veckans bana - ve 26

Denna veckan går banan SV ut från Karlsnäs, banlängden är 3,8 km och banläggare är Per Engkvist. Klicka på kartan så blir den större.


måndag 20 juni 2016

Veckans bana - ve 25

Denna veckan går banan SO ut från Karlsnäs, banlängden är 4,3 km och banläggare är Denys Shcherbakov. Klicka på kartan så blir den större.


fredag 17 juni 2016

Tack från vår Sprintcoach, Göran Andersson


Göran Andersson var av Svenska Orienteringsförbundet utsedd coach för SM Sprintdistans och Sprintstafett. För att alla idogt arbetande funktionärer ska få ta del av hans "Tack-mail" tar jag mig friheten att här i sin helhet återge hans mail.
16 juni 2016 kl. 16:31 skrev Göran Andersson <goran.andersson.rf@gmail.com>:

Hej,
Tack för att ni kunde ta SM-arrangemanget med extrem kort varsel! 
Tack för att ni arbetade hårt och målinriktat med både förarbetet och genomförandet! 
Tack för att ni arrangerade de bästa sprinttävlingar, som jag på något sätt har varit involverad i (och jag har varit med på många)!  
Detta var ett superarrangemang med bra banor, bra karta, bra organisation och inte minst ni hade både ett leende på läpparna och glimten i ögat under hela tävlingshelgen, vilket är viktigt både för er själva och era "kunder". Kunderna, dvs tävlande, ledare och publik var mycket nöjda med ert arrangemang. Fast ni inte hade en arenaproduktion (t ex VM) så blev tävlingarna spännande att följa, framför allt stafetten som blev extremt kul att följa live. 
Detta var en mycket kort sammanfattning men det jag vill framför allt säga är att ni hade mycket kompetenta personer på alla nyckelfunktioner vilket underlättar för ett framgångsrikt slutresultat!

Med vänlig hälsning/Best regards
Göran Andersson
Project Manager
World Orienteering Day, IOF
@GorAnHansbyn
Skype: goraniof

måndag 6 juni 2016

Tack, tack och åter igen tack!


nyhetsbildTack alla SM-funktionärer, idag och framöver är ni Ronneby Orienteringsklubbs hjältar. Det är imponerande, ca 100 funktionärer har varit i gång varje dag. Flera har varit igång dagligen med arrangemanget sedan den 12 oktober 2015 då Svenska Orienteringsförbundet tog beslutet och tilldelades oss arrangörskapet. Era insatser har gjort att alla tre tävlingsdagarna förflöt perfekt med massor av beröm från deltagare, ledare och representanter från Svenska Orienteringsförbundet.

”Det här arrangemanget kan användas som mall för framtida arrangemang”, var en av kommentarerna.

Tack också till alla sponsorer som ställt upp och framför allt till Ronneby kommun utan vars stöd det hade varit omöjligt att genomföra tävlingarna.

Tack till Ronneby Bollklubb och FC Iliria för att ni anpassade er verksamhet så att vi kunde använda Brunnsvallen som tävlingsarena för den individuella tävlingen.

Tack också till alla bostadsföretag, bostadsrättsföreningar med sina hyresgäster och övriga boende i tävlingsområdena hoppas att ni har uppskattat att ha orienterare springande kors och tvärs in på husknutarna.